Serveis – Assessoria LT

Serveis

Estalvia costos i agilitzi la gestió laboral de la seva empresa: nòmines, contractes, assegurances, etc. A Assessoria LT comptem amb un equip expert d’advocats laboralistes que li solucionaran els problemes que puguin tenir a la seva empresa.

Si li han sancionat, els nostre equip d’assessors fiscals recorrirà la sanció i iniciarà el procés corresponent per ajudar-li a resoldre-ho.

T’assessorem i revisem la comptabilitat de la teva empresa des del començament amb atenció personalitzada. Ens adaptem a les necessitats dels nostres clients ja siguin grans empreses, PYMEs o autònoms.

Si desitjes crear una empresa a Barcelona, iniciem tot el procés des del principio fins que la seva empresa funcioni legalment en el mínim de temps possible. Si la seva empresa ja estigués creada li oferim tot el suport que vostè necessiti en l’àmbit mercantil.

A Assessoria LT li ajudem a crear el seu negoci o a constituir una societat. El nostre equip de professionals li aconsellarà de la manera que més li convingui

Posem a la seva disposició els serveis de gestoria notarial a l’àrea de Barcelona per realitzar tot tipus de transaccions que requereixin una gestió notarial.

Per questions laborals, acomiadaments, reclamacions de quantitat o litigis, a la nostra assessoria posem a la seva disposició els millors advocats del sector juridic.

Si necessita tramitar el seu permís de treball, de residència o nacionalitat, a Assessoria LT disposem d’advocats altament especialitzat en temes d’estrangeria.