Nosaltres – Assessoria LT

Nosaltres

Assessoria LT

Assesoria LT oferim serveis d’assessoria a Barcelona des de l’any 2008. Estem especialitzats en les àrees d’assessoria laboral, fiscal i comptable així com en serveis d’estrangeria, jurídica i notarial.

contable

El nostre objectiu principal és mantenir un equip professional i eficient a disposicio de les empreses que prestin assessoria de manera àgil i eficaç.

Comptem amb un equip d’advocats laboralistes i assessors experets en les àrees de laboral, fiscal i comptable que ofereixen una atenció totalment personalitzada i adaptada a cada cas.

Truqui’ns, escrigui’ns o visiti’ns a la nostra oficina de Barcelona. Estarem encantats d’assessorar-li.

Filosofia y mètode

Com treballem

Utilitzem els millors mitjans per fer la seva gestió més senzilla.

A Assessoria LT sabem que el temps es or, per això, i per donar-li els millors serveis d’assessoria als nostres clientes, utilitzem les darreres tecnologies amb la finalitat d’oferir-li la màxima informació de la manera més clara.

asesor

Projectant diferències

Creem facilitats per als nostres clients.

Entenem als nostres clientes perquè compartim les seves idees i perquè avancem pas a pas per fer que la seva empresa o comunitat de propietaris tingui cobertes totes les necessitats. D’aquesta manera, li oferim un tracte personalitzat i analitzem totes les solucions possibles.

Sabem que crear i reorganitzar són decisius per qualsevol entitat i volem oferir-nos per ajudar-li.

Li donem la benvinguda a Assessoria LT i li convidem que es familiaritzi amb la nostra oferta de serveis d’assessoria i a que ens coneixi a la nostra oficina de Barcelona.